Antikorózny nástrek v spreji šedý, základový, 400 ml - DUPLI-COLOR 385889

Neohodnotené
Značka: MOTIP DUPLI
Základový antikorózny nástrek v spreji DUPLI-COLOR 385889 CAR'S Rallye
Antikorózna ochrana (tzv. Primer), určené ako podklad pre finálnu lak.
Určený na karosérie.
Šedá farba.
Objem balenia: 400 ml
Skvelá priľnavosť, rýchle schnutie.

V našej ponuke nájdete aj antikorózny nástrek v bielej farbe DUPLI-COLOR 218194.
Dostupnosť ✓ Skladom - ihneď k expedícií (2 ks)
Môžeme doručiť do:
29.4.2024
Kód: 10043358
€13,01 –20 % €10,40 €8,67 bez DPH
Antikorózny nástrek v spreji šedý, základový, 400 ml - DUPLI-COLOR 385889
Neohodnotené
Značka: MOTIP DUPLI
Antikorózny nástrek v spreji šedý, základový, 400 ml - DUPLI-COLOR 385889
€13,01 –20 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Pred menej ako 60 rokmi začal Wout Post, zakladateľ spoločnosti MOTIP, používať farby v kôlni svojho otca v holandskom Valkenburgu. Ako študent si chcel privyrobiť a rozhodol sa predávať kelímky s farbou. Jeho záujem o farby sa rozvinul a začal sám experimentovať s miešaním pigmentov. Samomiešanie pigmentov išlo natoľko dobre, že sa Post okrem dekoratívnych farieb začal venovať aj lakom pre motorové vozidlá. Nádoby s farbami boli vymenené za spreje a malé fľaštičky. Jednoduchá oprava poškodenia laku vášho vozidla. Názov Post sa zmenil na MOTIP, čo označuje fľaštičky s farbami pre rýchle svojpomocné opravy motorových vozidiel. Lak je teraz dostupný takmer vo všetkých pôvodných farbách vozov. Náterový systém dobyl Európu a MOTIP rozšíril svoj produktový rad o ešte viac sprejov pre ešte viac účelov. Či už máte poškodenie na aute, bicykli, chcete svoje vozidlo udržiavať alebo potrebujete lakovať na pracovisku, MOTIP má všetko, čo vám pomôže, od technických sprejov, lakov a ošetrujúcich prípravkov.

Všetko, čo potrebujete, je rovnaký pohon ako zakladateľ MOTIP, aby ste to urobili sami. Pretože môžete odstrániť ten škrabanec, vaše ráfiky znova vyzerať ako nové, namazať reťaz vášho kolesa a udržiavať stroje. U nás nezáleží na tom, či ste profesionál alebo nie: Nie je nič, čo by ste nemohli opraviť.

Podobné produkty

Antikorózna ochrana
Antikorózna ochrana
✓ Skladom - ihneď k expedícií (4 ks)
€10,63

Antikorózna ochrana Pre ochranu proti hrdzi, zastavuje koróziu a vytvára univerzálny podklad pre laky. Možno nanášať aj na skorodované materiály. Ideálna na poškodené časti...

Kód: 14.65