Bezolejový vzduchový kompresor 1,1 kW, prenosný, s príslušenstvom - TUSON 130045

Neohodnotené
Značka: TUSON
Bezolejový prenosný vzduchový kompresor TUSON 130045
Praktický, výkonný a pritom ľahký prenosný kompresor bez nádrže (tzv. Vzdušníka). Skvele sa hodí pre menej náročné domáce použitie: dofukovanie pneumatík automobilov, motoriek či bicyklov, hustenie lôpt, nafukovanie záhradných bazénov, člnov, matracov a pod.
Jednoduché zapínanie a vypínanie pomocou prepínača s gumovou izoláciou proti vlhkosti, prachu a ďalším nečistotám.
Kompresor má pod madlom vyklápaciu priehradku na uloženie adaptérov. Po bokoch sú úložné priestory na prívodný kábel a príslušenstvo.

Technické parametre:
Menovitý výkon: 1,1 kW
Napätie: 230V, 50 Hz
Menovitá rýchlosť: 3550 ot. / Min.
Výkon: 180 l / min.
Max. tlak: 8 bar
Dĺžka vzduchovej hadice: 3 m
Dĺžka sieťového kábla: 5 m
Hmotnosť: 6,47 kg

Príslušenstvo dodávané s kompresorom: 8 adaptérov pre rôzne určenie, predĺžená tryska, fúkaciu pištoľ (pneuhustič) s manometrom, hadičkou a hustiacu koncovkou.
Dostupnosť ✓ Skladom - ihneď k expedícií (2 ks)
Môžeme doručiť do:
26.4.2024
Kód: 130045
€82,12 €68,43 bez DPH
Bezolejový vzduchový kompresor 1,1 kW, prenosný, s príslušenstvom - TUSON 130045
Neohodnotené
Značka: TUSON

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka TUSON patrí českej firme PHT as, podobne ako MAGG. Hlavnou prednosťou tohto elektrického náradia a dielenského vybavenia je predovšetkým veľmi výhodný pomer medzi kvalitou a cenou. Ten oceňujú nielen profesionálni automechanici a opravári, ale aj hobby užívatelia hľadajúci kvalitné, ale cenovo dostupné náradie. Aj napriek snahe ponúknuť zákazníkovi výhodnejšiu cenu sú ale produkty TUSON na výbornej úrovni čo sa týka designu a ergonómie. Firma navyše svoje už aj tak široké portfólio neustále rozširuje a skvalitňuje.

Pod obchodnou značkou TUSON je na trh dodávané predovšetkým ručné elektrické náradie a dielenské vybavenie mnohých druhov a rôzneho určenia. K dostaniu sú napríklad teplovzdušné či tavné pištole, uhlové či stolné brúsky, hoblíky, vŕtačky, kompresory alebo zváračky. Sortiment však dopĺňajú aj benzínové elektrocentrály alebo multimetre.

Potrebujete spoľahlivé náradie, ale nechcete minúť majland? Nižšie sú produkty čo sa zaručene oplatí prezrieť.

 

Podobné produkty

Bezolejový kompresor 1,1 kW; 1,5 HP, 6l - TUSON 130036
€129,02

Bezolejový kompresor so vzdušníkom TUSON 130036 Skvele sa hodí pre domáce hobby využitie. Je ideálny na plnenie pneumatík automobilov, motocyklov a bicyklov. Ďalej potom je...

Kód: 130036