Vrtáky do betónu 4-10 mm, súprava 5 ks - MAKITA E-11536

Neohodnotené
Značka: MAKITA

Súprava vrtákov do betónu s valcovou stopkou, 5 kusov v plastovej krabičke – MAKITA E-11536

Špeciálne vrtáky určené na tvorbu otvorov do panelov, podláh a ďalších predmetov z betónu. Tvarované s ohľadom na presné vŕtanie bez odlamovania kusov materiálu okolo.

Dodávané v praktickej krabičke s vyklápacími držiakmi – každý kus sady má svoje dané miesto.

Súprava obsahuje priemery: 4 – 5 – 6 – 8 – 10 mm

Dostupnosť ✓ Skladom - ihneď k expedícií (1 ks)
Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Kód: E-11536
€9,50 €7,92 bez DPH
Vrtáky do betónu 4-10 mm, súprava 5 ks - MAKITA E-11536
Neohodnotené
Značka: MAKITA

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:
Spoločnosť Makita vznikla v roku 1915, kedy Masaburo Makita zakladá firmu na výrobu elektromotorov a generátorov. Prvé elektrické náradie Makita predstavuje v roku 1958. Dnes, o viac ako 50 rokov neskôr, je Makita jedným z najvýznamnejších svetových výrobcov profesionálneho ručného náradia s deviatimi výrobnými závodmi po celom svete.

Vďaka spojeniu so spoločnosťami Sachs-Dolmar, Fuji Robin alebo Kanematsu došlo k výraznému rozšíreniu sortimentu, takže aktuálne Makita ponúka takmer 400 typov profesionálneho elektrického, akumulátorového, benzínového a vzduchového náradia. Napriek tomuto obrovskému rozvoju sa Makita stále sústredí na rovnaký cieľ – výrobu prvotriedneho ručného náradia, ktoré uľahčuje prácu ľuďom po celom svete. Vďaka tomu si náradie Makita získalo reputáciu náradia špičkovej kvality. Všetky výrobné závody Makita sú certifikované podľa ISO9002.

Odborníci spoločnosti Makita neustále pracujú na zdokonalení používaných technológií. Poslednými výsledkami ich práce je LXT technológia akumulátorových strojov a antivibračný AVT systém. Pomocou týchto nových technológií sa podarilo uviesť na trh celý rad strojov, ktoré spĺňajú všetky požiadavky na pohodlnú a bezpečnú prácu. Makita Česká republika bola založená v roku 1995 a pomocou hustej siete špecializovaných obchodníkov ponúka celý sortiment ručného náradia a zaisťuje kompletný a prvotriedny servis.


Podobné produkty

Vrtáky do kameňa 4-10 mm, upínanie do skľučovadla, sada 5 kusov Kód: G40091