Trojuholníková brúska DSE 280 Intec - METABO 600317500

Neohodnotené
Značka: Metabo
Elektrická trojuholníková brúska METABO DSE 280 Intec
Výkonná a kvalitné brúska s trojuholníkovou pracovnou doskou pre profesionála i hobby užívateľa - domáceho majstra. Nástroj určený predovšetkým pre efektívne brúsenie hrán, rohov a ďalších miest, kam sa brúsky s kruhovými či pravouhlými doskami nedostanú.
Optimálne využitie okrajov papiera zaisťuje patentovaná, rotujúce základná doska. Špeciálna elektronika Vario prispôsobuje nastavenie brúsky podľa použitých materiálov, brúsny papier sa uchytáva pomocou suchého zipsu. Vďaka tomu je jeho výmena jednoduchá a rýchla.
Jednoduché ovládanie: regulácia ovládacím kolieskom pre predvoľbu frekvencie, štíhly a ergonomický dizajn pre pevné a pohodlné uchopenie.
Čistotu pracovného prostredia umožňuje prachová kazeta s filtrom pre prácu bez pripojenia vysávača. Existuje aj možnosť pripojenia externého odsávania prachu.
Kvalitné prevedenie: prachotesné guľôčkové ložisko; robustné puzdro a základová doska sú vyrobené z tlakovo liateho hliníka.

Súčasťou dodávky sú okrem brúsky: lamelová základná doska, šesťhranný kľúč, praktický plastový kufor pre pohodlný prenos i skladovanie.

Technické dáta:
Príkon: 280 W.
Rozkmit: 1.8 mm.
Počet brúsnych kmitov: 14000 - 22000 k. / Min.
Voľnobežné otáčky: 18000 ot. / Min.
Rozmer brúsneho papiera cez roh: 93 mm.
Hmotnosť: 1.3 kg.
Dostupnosť Vypredané
Kód: 600317500
€102,34 €85,28 bez DPH
Trojuholníková brúska DSE 280 Intec - METABO 600317500
Neohodnotené
Značka: Metabo

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Pod značkou Metabo je na trhu k dispozícii kvalitné a osvedčenéelektrické a vzduchové náradie. Medzi najobľúbenejšie produkty sa radiauhlové a excentrické brúsky, vŕtačky, uťahováky, teplovzdušné pištole alebo píly.

Spoločnosť vznikla v roku 1924 ako výrobca malých ručných vŕtačiek. Spočiatku exportovala svoj tovar predovšetkým do Ameriky, v súčasnej dobe však pôsobí približne v stovke krajinách sveta a má 16 dcérskych spoločností. Medzi profesionálnymi remeselníkmi aj hobby užívateľmi sú jej produkty oceňované predovšetkým vďaka mimoriadnej kvalite a premyslenej konštrukcii. Deväťdesiat percent sortimentu je navrhovaných a tiež vyrábaných v Nemecku. Každý výrobok je pred opustením továrne skontrolovaný a vyskúšaný. Zákazník má tým pádom istotu, že sa mu do rúk dostane len skutočne prvotriedny nástroj.