Kempingová sprcha, objem 20 l - CATTARA 13292

Neohodnotené
Značka: CATTARA

Mobilná sprcha na kemping, dovolenku, výlety, objem 20 l – CATTARA 13292

Prenosná kempingová sprcha s objemom 20 litrov vhodná na každodenné použitie na dovolenke, kempingu, výlete, v prírode atď. Vyrobená z odolného PVC čiernej farby.

Sprcha sa dá ideálne zavesiť za strom alebo iné vyššie miesto. Vak je navrhnutý tak, aby sa voda na slnečnom mieste ohriala a bola tak ohriata na osprchovanie. Prázdny vak je možné po umytí zložiť a ušetriť si tak úložný priestor.

Súčasťou balenia je výstuha, hák so špagátom pre ľahké zavesenie, hadica s ventilom a solárny hák.

Technické parametre:

- rozmery: 40 x 60 x 16 cm

- objem: 20 l

- záves: lanko s hákom

- ventil: kohútik

- farba: čierna

- hmotnosť: 0,41 kg (prázdny vak)

Dostupnosť ✓ Skladom - ihneď k expedícií (2 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Kód: 13292
€9,88 –18 % €8,10 €6,75 bez DPH
Kempingová sprcha, objem 20 l - CATTARA 13292
Neohodnotené
Značka: CATTARA
Kempingová sprcha, objem 20 l - CATTARA 13292
€9,88 –18 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Značka Cattera bola založená v roku 2016 a prinášame úplne nový rad kempingových a outdoorových výrobkov, ktoré sú vhodné pre široké spektrum voľnočasových aktivít. 

Cattara prináša vysokú kvalitu výrobkov s dlhou životnosťou. Pri výbere nového tovaru, vždy hľadíme na inovácie, strážime nové trendy a zároveň si kontrolujeme precíznosť a výslednú kvalitu spracovania tovaru.

Do nášho sortimentu patria stany, karimatky a spacáky, ktoré potešia každého, kto má rád pobyt v prírode. Samozrejmosťou sú doplnky pre kemping, ako vreckové aj čelové svietidlá, precízne nože z kvalitnej nožiarskej ocele, skladacie lopatky, ale aj rôzne sady SOS a ďalší doplnkový tovar. Pod značkou Cattara nájdete aj kompletný kempingový a záhradný nábytok vrátane hojdacích sietí, vybavenia na piknik a kresielka pre rybárov.

Samozrejmosťou je potom celý rad ďalších nevyhnutností a doplnkov akými sú kempingové variče, príbory, riad a mnoho ďalších skvelých produktov.

Cattara