Maskovacia páska Lakýrnická, 12 mm x 33 m, plastové, pre oblé povrchy, modrá - 3M 06408

Neohodnotené
Značka: 3M
Lakýrnická, plastová maskovacia páska 3M 471+ (06408)
Šírka: 12 mm
Dĺžka: cca 33 m
Farba: modrá indigo
Špeciálna páska pre maskovanie pred lakovaním. Vďaka vysokej pružnosti a schopnosti sa prispôsobiť aj zložito tvarovaným povrchom je ideálny pre oblé línie a tzv. 3D povrchy (napr. Záhyby na karosériách, spoileroch atď.). Veľmi vhodná pre tzv. Presné lakovanie.
Určená pre odvedenie veľmi kvalitnej práce: dobre drží a nepodtéká, nezatrháva sa, ľahko sa delí na jednotlivé kusy, po odlepení nezanecháva stopy lepidla.
Nevyhnutný spotrebný materiál pre všetky kvalitné autolakovne.
Dostupnosť Do týždňa
Môžeme doručiť do:
11.4.2024
Kód: 10072030
€33,90 €28,25 bez DPH
Maskovacia páska Lakýrnická, 12 mm x 33 m, plastové, pre oblé povrchy, modrá - 3M 06408
Neohodnotené
Značka: 3M

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

3M je uznávaným globálnym výrobcom s bohatou históriou, ktorý sa špecializuje na inovatívne produkty pre rôzne odvetvia, vrátane automobilového priemyslu a servisných dielní. Spoločnosť ponúka širokú škálu výrobkov, ktoré sú relevantné pre váš sortiment.

V oblasti autoservisného náradia 3M vyvíja a vyrába prvotriedne brúsne materiály, lepidlá a technické adhezívne pásky. Tieto produkty sú kľúčové pre renováciu a opravy karosérií, riešenie vád lakov a iné aplikácie v dielňach. Vďaka vysokej kvalite a účinnosti týchto produktov, môžu mechanici dosiahnuť optimálne výsledky a zákazníci budú spokojní s opravenými vozidlami.

Vybavenie do dielne je ďalšou oblasťou, kde 3M exceluje. Spoločnosť poskytuje široký výber priemyselných a technických adhezívnych pásikov, izolačných materiálovaochranných prostriedkov. Tieto vybavenia sú kľúčové pre správne fungovanie dielní, organizáciu priestoru a zaistenie bezpečnosti a efektívnosti práce technikov.

Pre pneuservisy a autoservisy má 3M vo svojom sortimente špičkové produkty, ako sú reflexné materiály, ktoré sa používajú na cestné značenie a zvýšenie bezpečnosti na cestách. Ďalej vyrába ochranné fólie pre displeje, ktoré pomáhajú udržať displeje vozidiel v perfektnom stave a minimalizovať poškodenie.

3M je synonymom pre inovácie a spoľahlivosť, čo je kľúčové pre autoservisné náradie, vybavenie do dielní a vybavenie pre pneuservisy a autoservisy. S ich produktmi môžu vaši zákazníci získať to najlepšie vybavenie a materiály na opravy, údržbu a bezpečnosť svojich vozidiel. Spolupráca s týmto renomovaným výrobcom posilňuje vašu ponuku a zaisťuje spokojnosť vašich zákazníkov.

3M Logo