Maskovacia páska Lakýrnická - linkovacie, 9.5 mm x 33 m, plastová - 3M 471932

Neohodnotené
Značka: 3M
Úzka maskovacia páska pre linkovanie 3M 471932
Šírka: 9,5 mm
Dĺžka: 33 m
Špeciálna plastová páska pre maskovanie pred lakovaním. Používa sa pre vyznačenie liniek, ktoré by bolo s širšími páskami nemožné. Linka je pri jej použití rovná a kvalitné.
Ideálne napríklad pre renovácie veteránov, lakovanie detailov na vozidlách a pod.
Páska dobre drží, nepodtéká a ľahko sa delia na kusy požadovanej dĺžky. Po práci sa ľahko odstraňuje a nezanecháva stopy lepidla.
Nevyhnutný spotrebný materiál pre autolakovne, kde sa práca odvádza poriadne.
Dostupnosť Vypredané
Kód: 10407189
€19,27 €16,06 bez DPH
Maskovacia páska Lakýrnická - linkovacie, 9.5 mm x 33 m, plastová - 3M 471932
Neohodnotené
Značka: 3M

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

3M je uznávaným globálnym výrobcom s bohatou históriou, ktorý sa špecializuje na inovatívne produkty pre rôzne odvetvia, vrátane automobilového priemyslu a servisných dielní. Spoločnosť ponúka širokú škálu výrobkov, ktoré sú relevantné pre váš sortiment.

V oblasti autoservisného náradia 3M vyvíja a vyrába prvotriedne brúsne materiály, lepidlá a technické adhezívne pásky. Tieto produkty sú kľúčové pre renováciu a opravy karosérií, riešenie vád lakov a iné aplikácie v dielňach. Vďaka vysokej kvalite a účinnosti týchto produktov, môžu mechanici dosiahnuť optimálne výsledky a zákazníci budú spokojní s opravenými vozidlami.

Vybavenie do dielne je ďalšou oblasťou, kde 3M exceluje. Spoločnosť poskytuje široký výber priemyselných a technických adhezívnych pásikov, izolačných materiálovaochranných prostriedkov. Tieto vybavenia sú kľúčové pre správne fungovanie dielní, organizáciu priestoru a zaistenie bezpečnosti a efektívnosti práce technikov.

Pre pneuservisy a autoservisy má 3M vo svojom sortimente špičkové produkty, ako sú reflexné materiály, ktoré sa používajú na cestné značenie a zvýšenie bezpečnosti na cestách. Ďalej vyrába ochranné fólie pre displeje, ktoré pomáhajú udržať displeje vozidiel v perfektnom stave a minimalizovať poškodenie.

3M je synonymom pre inovácie a spoľahlivosť, čo je kľúčové pre autoservisné náradie, vybavenie do dielní a vybavenie pre pneuservisy a autoservisy. S ich produktmi môžu vaši zákazníci získať to najlepšie vybavenie a materiály na opravy, údržbu a bezpečnosť svojich vozidiel. Spolupráca s týmto renomovaným výrobcom posilňuje vašu ponuku a zaisťuje spokojnosť vašich zákazníkov.

3M Logo