Maskovacie papier univerzálny, 610 mm x 5,7 m - 3M 05916

Neohodnotené
Značka: 3M
Univerzálny maskovací papier 3M 05916
Šírka: 610 mm
Dĺžka: cca 5,7 m
Farba: hnedá
Vďaka vysokej odolnosti sa používa pre zakrývanie povrchov pri lakovaní, zváranie, rezanie a pieskovanie. Zabraňuje poškodeniu zamaskovaných predmetov odletujúcimi iskrami, zvyšky pieskovacieho materiálu pod.
Má dobré adhezívnej schopnosti, vďaka čomu drží aj na zvislých povrchoch. Môže byť použitý opakovane.
Ľahko sa reže na kusy požadovaného rozmeru.
Užitočné nielen v autolakovni, ale aj autoservisu, dielni, priemyslu a mnohých ďalších miestach.
Dostupnosť Nie je skladom
Kód: 10122378
€218,21 –12 % €192,02 €160,02 bez DPH
Maskovacie papier univerzálny, 610 mm x 5,7 m - 3M 05916
Neohodnotené
Značka: 3M
Maskovacie papier univerzálny, 610 mm x 5,7 m - 3M 05916
€218,21 –12 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

3M je uznávaným globálnym výrobcom s bohatou históriou, ktorý sa špecializuje na inovatívne produkty pre rôzne odvetvia, vrátane automobilového priemyslu a servisných dielní. Spoločnosť ponúka širokú škálu výrobkov, ktoré sú relevantné pre váš sortiment.

V oblasti autoservisného náradia 3M vyvíja a vyrába prvotriedne brúsne materiály, lepidlá a technické adhezívne pásky. Tieto produkty sú kľúčové pre renováciu a opravy karosérií, riešenie vád lakov a iné aplikácie v dielňach. Vďaka vysokej kvalite a účinnosti týchto produktov, môžu mechanici dosiahnuť optimálne výsledky a zákazníci budú spokojní s opravenými vozidlami.

Vybavenie do dielne je ďalšou oblasťou, kde 3M exceluje. Spoločnosť poskytuje široký výber priemyselných a technických adhezívnych pásikov, izolačných materiálovaochranných prostriedkov. Tieto vybavenia sú kľúčové pre správne fungovanie dielní, organizáciu priestoru a zaistenie bezpečnosti a efektívnosti práce technikov.

Pre pneuservisy a autoservisy má 3M vo svojom sortimente špičkové produkty, ako sú reflexné materiály, ktoré sa používajú na cestné značenie a zvýšenie bezpečnosti na cestách. Ďalej vyrába ochranné fólie pre displeje, ktoré pomáhajú udržať displeje vozidiel v perfektnom stave a minimalizovať poškodenie.

3M je synonymom pre inovácie a spoľahlivosť, čo je kľúčové pre autoservisné náradie, vybavenie do dielní a vybavenie pre pneuservisy a autoservisy. S ich produktmi môžu vaši zákazníci získať to najlepšie vybavenie a materiály na opravy, údržbu a bezpečnosť svojich vozidiel. Spolupráca s týmto renomovaným výrobcom posilňuje vašu ponuku a zaisťuje spokojnosť vašich zákazníkov.

3M Logo