Silové a konštrukčné lepidlo 250 ml, PETEC 94429

Neohodnotené
Značka: Petec

Silové a konštrukčné lepidlo 250 ml, PETEC 94429

Dvojzložková montážna lepiaca hmota v čiernej farbe pre elastické a dynamicky vysoko zaťažené lepenie/tesnenie spojov.

Lepidlo rýchlo vytvrdzuje a zanecháva si pružnosť, dvojzložková technológia zaručuje rovnomerné vytvrdnutie bez pnutia aj pri veľkoplošnom a celoplošnom lepení aj pri nízkych teplotách a nízkej vlhkosti.

Možno použiť na savé aj nesavé povrchy z kovu, skla, kameňa, betónu, omietky, dlaždíc, prírodného kameňa, lakovaných povrchov, zrkadiel, styrénu a mnohých plastov.

Je vhodný na bezpečné, trvanlivé a dynamicky namáhané lepenie, odoláva nárazom a vibráciám.

Široké spektrum priľnavosti a bezprimerová aplikácia na báze MS-polymérov.

Vysoká počiatočná priľnavosť a silná konečná pevnosť, neodkvapkáva ani nesteká, vhodné aj pre zvislé a stropné aplikácie.

Preklenutie medzier až do 40 mm, hmotu je možné prelakovať, neobsahuje rozpúšťadlá.

Univerzálne použitie v exteriéri aj interiéri, odolná voči starnutiu, UV žiareniu a poveternostným vplyvom.

Vysoká kvalita od nemeckého výrobcu.

Technické údaje:

Farba: Čierna

Obsah kartuše: 250 ml

Báza: Dvojzložkový modifikovaný Silan Polymer

Doba spracovateľnosti: 30 minút

Doba vytvrdnutia: 4 hodiny

Pevnosť v šmyku: 2 N/mm2

Predĺženie do pretrhnutia: 500%

Teplota pri spracovaní: + 5 °C až + 40 °C

Teplotná odolnosť: - 40 °C až + 90 °C

Pracovný postup:

Lepený povrch pokiaľ možno zbrúste a dôkladne očistite čistiacim prostriedkom. Odstráňte uzáver a zátku, nasaďte zmiešavaciu trubicu a vložte kartušu do vytlačovacej pištole. Pre dokonalé premiešanie hmoty treba prvých 5 cm lepidla vyhodiť. Lepidlo nanášajte priamo na lepenú plochu a diely spojte do 25 minút. Vyhnite sa prestávkam dlhších ako 25 minút, lepidlo tuhne aj v zmiešavacej trubici. Po použití kartušu uzavrite viečkom. Laky na báze rozpúšťadiel a iné médiá môžu blokovať alebo zničiť proces vytvrdzovania! Vhodnosť výrobku na špecifické použitie je potrebné vyskúšať vlastným testovaním.

Dostupnosť Vypredané
Kód: 94429
€47,28 –4 % €44,92 €37,43 bez DPH
Silové a konštrukčné lepidlo 250 ml, PETEC 94429
Neohodnotené
Značka: Petec
Silové a konštrukčné lepidlo 250 ml, PETEC 94429
€47,28 –4 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

PETEC je stredne veľká, moderná a prezieravá spoločnosť so sídlom v Schlüsselfelde v Horných Frankách. Náš rozsiahly sortiment chemicko-technických výrobkov poskytuje našim zákazníkom tie správne produkty pre dokonalé profesionálne výsledky.

Už od založenia firmy v roku 1991 sa zameriavame na kvalitu a neustály vývoj nových techník, ktoré boli kľúčom k nášmu úspechu na trhu. Sila vzťahov, ktoré máme so zákazníkmi, znamená, že môžeme ponúknuť nadštandardné služby a podporu, systém riadenia kvality, certifikované produkty, poradenstvo v oblasti používania a školenia, rovnako ako pridanú hodnotu k prebiehajúcemu vývoju produktov a systémovým riešeniam.

Portfólio produktov so značkou PETEC predstavujú najrôznejšie lepidlá, tesniace tmely (klasické, karosárske, montážne atď.), prostriedky na tesnenie závitov, špeciálne mazivá (silikónové, grafitové, medené) , multifunkčné atď.), prípravky na čistenie vstrekovacích systémov, chladičov, bŕzd a pod., antikoróznych sprejov, bleskových uvoľňovačov zahrdzavených skrutkových spojení, ale aj materiálov na ošetrovanie dutín a spodkov karosérií atď.