Aku skrutkovač rázový 18V 4,0Ah Li-ion 800N ASR 18 HT-S T-Loc - Narex 65403950

Neohodnotené
Značka: NAREX
Rázový akumulátorový skrutkovač 18V 4,0Ah Li-ion 800N ASR 18 HT-S T-Loc značky Narex 65403950

Nový rad 18V rázových uťahovákov pre najťažšie nasadenie vo všetkých ohľadoch významne prevyšuje doterajšie lídrami a do najsledovanejších segmentov akumulátorových rázových uťahovákov na trhu prináša bezkonkurenčne najvýkonnejší zástupcu s najnižšími prevádzkovými nákladmi.
Premyslená a vyladená konštrukcie týchto strojov sa opiera predovšetkým o silný štvorpólový motor a účinný úderový mechanizmus, ktorý je nielen v oblastiach aplikácií vysokopevnostných skrutkových spojov zárukou ohromujúcich a vyvážených výsledkov.

Vlastnosti výrobku:
- Najvýkonnejší akumulátorový rázový skrutkovač v triede HIGH TORQUE.
- Vhodný pre priemyselnú výrobu, montáže a údržbu.
- Nový, štvorpólový motor ponúka maximálny výkon pre povoľovanie a uťahovanie vysokopevnostných skrutkových spojov.
- Pružinová konštrukcia bicieho mechanizmu stroja umožňuje veľmi účinné doťahovanie bez rizika vzniku spätného rázu.
- Elektronika s ochranou proti preťaženiu chráni motor a predlžuje jeho životnosť.
- Nové, výkonnejšie Li-Ion články s vyššou kapacitou ponúkajú dlhšiu prevádzkovú dobu akumulátora, netrpia tzv. Pamäťovým efektom a sú šetrné k životnému prostrediu.
- Dobre vyvážená a ergonomicky tvarovaná konštrukcia so zmäkčujúcimi pogumovanými doplnkami zlepšuje držanie, ovládanie a manipuláciu so strojom.
- Integrované LED-diódové svetlo pre osvetlenie pracovného priestoru.

Technické parametre:
Napätie / kapacita akumulátora: 18 V / 4Ah
Otáčky naprázdno: 0-1700 min-1
Počet úderov naprázdno: 0-2000 min-1
Max. krútiaci moment: 800 Nm
Upínanie nástrojov: 1/2" vonkajší štvorhran
Nabíjací čas akumulátora: cca 45 min
Hmotnosť: 3,2 kg

Súčasť dodávky:
- 2 akumulátory 4,0 Ah
- nabíjačka AN-UNI C
- kufrík Systainer T-LOC
Dostupnosť Vypredané
Kód: NA65403950
€593,08 –15 % €504,12 €420,10 bez DPH
Aku skrutkovač rázový 18V 4,0Ah Li-ion 800N ASR 18 HT-S T-Loc - Narex 65403950
Neohodnotené
Značka: NAREX
Aku skrutkovač rázový 18V 4,0Ah Li-ion 800N ASR 18 HT-S T-Loc - Narex 65403950
€593,08 –15 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

História spoločnosti NAREX sa začala písať v Českej Lípe pred viac ako 70 rokmi. Vtedy, ešte pod značkou Siemens, opustili brány podniku prvé vŕtačky s celokovovým plášťom. Odvtedy nebola výroba elektronáradia nikdy prerušená a naopak sa významne rozširovala. Generácie robotníkov a technikov tak zdieľali svoje skúsenosti a vytvárali originálne riešenia, z ktorých mnohé sú v pôvodnom českom elektrickom náradí NAREX používané dodnes. V súčasnosti je NAREX súčasťou spoločnosti TTS Tooltechnic Systems AG & Co., ktorá sídli v nemeckom Wendlingene a ktorého značka FESTOOL sa pýši úspešnou 90-ročnou históriou výroby elektrického náradia. Aj preto zostáva značka NAREX aj naďalej zárukou kvalitného a spoľahlivého elektronáradia, ktoré je schopné vyhovieť náročným požiadavkám remeselníkov a priemyselnej výroby.

Nespočetné hodiny so zákazníkmi dávajú technikom a obchodníkom značky NAREX možnosť spoznať a pochopiť ich skutočné potreby a požiadavky. Značka sa dlhodobo zameriava na profesionálnych zákazníkov opracovávajúcich kov a realizujúcich montážne práce, medzi ďalších zákazníkov sa však radí aj domáci užívatelia a remeselníci pracujúci s drevom a ďalšími stavebnými materiálmi. Svoju kvalitu NAREX potvrdzuje taktiež aj schopnosťou rýchlej a kvalitnej distribúcie tovaru alebo opravy zákazníkovi, realizovanej rozsiahlou sieťou zmluvných predajcov a servisných miest.