Súprava príborov pre deti - lyžica, nôž a vidlička v tvare náradia - KS TOOLS 100212

Neohodnotené
Značka: KS TOOLS

Detské príbory s rukoväťami v tvare ručného náradia, nerez, vhodné aj do umývačky riadu, súprava 3 diely – KS TOOLS 100212

Súprava lyžice, vidličky a noža pre všetkých malých domácich majstrov a remeselníkov, ktorí nechcú „vercajk“ odložiť ani pri jedle. Zaoblené hrany znižujú riziko zranenia, mäkké rukoväte zo silikónu (tvar ako očkový kľúč, skrutkovač a plochý kľúč) sú ergonomicky tvarované a vhodné na držanie aj citlivejšími detskými rukami. Kovové časti sú z nerezovej ocele.

Príbory sú vhodné aj do umývačiek riadu.

Skvelý darček nielen na Vianoce pre dievčatá a chlapcov!

Upozornenie: použitie iba pod trvalým dohľadom dospelej osoby. Nevhodné pre deti do 36 mesiacov. Odporúčaný vek: 3 až 8 rokov.

Dostupnosť ✓ Skladom - ihneď k expedícií (1 ks)
Môžeme doručiť do:
30.4.2024
Kód: 100212
€16,69 €13,91 bez DPH
Súprava príborov pre deti - lyžica, nôž a vidlička v tvare náradia - KS TOOLS 100212
Neohodnotené
Značka: KS TOOLS

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecká firma KS TOOLS vyrába takmer kompletný sortiment dielenského náradia a vybavenia. V ponuke má predovšetkým všetky kľúče, kliešte, skrutkovače a ďalšie nástroje, do jej sortimentu ale patria napríklad aj ochranné pomôcky alebo špeciálne. prípravky určené autoservisom.

Spoločnosť KS TOOLS bola založená v Nemecku roku 1992. Počas krátkej doby sa firma rýchlo rozrástla a v súčasnej dobe má pobočky v deviatich krajinách sveta. Svoje výrobky potom vyváža dokonca do 135 krajín. Náradie tejto značky je určené predovšetkým profesionálom a náročnejším používateľom, ktorí sa potrebujú na svoje vybavenie spoľahnúť za akýchkoľvek okolností. Od začiatku svojej existencie kladie KS TOOLS mimoriadny dôraz na kvalitu, inovácie a rozširovanie sortimentu svojich produktov. Tých má v portfóliu viac ako 32 tisíc. Firma je tiež držiteľom certifikátu systému riadenia podľa normy DIN ISO 9001.