Uhlová brúska EBU 15-16 C, 1600 W, 150 mm - Narex 00778112

Neohodnotené
Značka: NAREX
Uhlová brúska, ľudovo zvaná flexa či rozbruska Narex EBU 15-16 C
Kvalitné a výkonná "rozbrusovačka" pre použitie v autoservise, dielni, priemysle i domácnosti.
Funkcia TEMPOMAT: ihneď po zapnutí brúska nabieha do optimálnych pracovných otáčok, ktoré sú elektronicky udržiavané na konštantnej úrovni, čím sa zvyšuje výkon a znižuje doba práce.
Navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť: obmedzenie rozbehového prúdu umožňuje plynulý nábeh prevádzkových otáčok, tepelná ochrana neustále monitoruje prevádzkovú teplotu a chráni motor pred prehriatím a poškodením, prúdová ochrana potom ochraňuje nástroj proti spáleniu a obsluhu pred poranením pri zablokovaní nástroja v rezanom či brúsenom materiáli.
Brúska je vybavená ochranou proti opätovnému zapnutiu (napr. V prípade nechceného vypnutia náradie či prerušenie dodávky elektrickej energie - nehrozí samovoľné zopnutie a prípadné škody či poranenia).
Pohodlie pri práci je zabezpečené veľkoplošným a dobre dostupným spínačom s aretáciou chodu v hlavnej rukoväti (spínač teda nie je nutné neustále držať), mäkčenou prídavnou rukoväťou pre zníženie vibrácií pôsobiacich na ruky obsluhy a rozmerným krytom brúsneho / rezného kotúča.
Motor je konštruovaný s ohľadom na dlhú životnosť - disponuje chráneným vinutím na statore zväzku a ochrannou XP mriežkou na rotora. Samoodpojovací uhlíky bráni poškodeniu rotora - po tom, čo sa uhlík opotrebuje, je automaticky odpojený.

Technické dáta:
Menovitý príkon: 1600 W
Max. priemer kotúča: 150 mm
Otáčky naprázdno: 9000 ot./min
Hmotnosť nástroje: 2,9 kg

Rozsah dodávky:
- prídavné držadlo SOFTGRIP
- príruba a upínacie matice
- kľúč na upínacie maticu
- ochranný kryt pre brúsenie
- kľúč na ochranný kryt

Produkt tradičného českého výrobcu Narex Česká Lípa.
Dostupnosť Do týždňa
Môžeme doručiť do:
20.5.2024
Kód: CL00778112
€235,43 –12 % €207,18 €172,65 bez DPH
Uhlová brúska EBU 15-16 C, 1600 W, 150 mm - Narex 00778112
Neohodnotené
Značka: NAREX
Uhlová brúska EBU 15-16 C, 1600 W, 150 mm - Narex 00778112
€235,43 –12 %

Popis produktu nie je dostupný

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

História spoločnosti NAREX sa začala písať v Českej Lípe pred viac ako 70 rokmi. Vtedy, ešte pod značkou Siemens, opustili brány podniku prvé vŕtačky s celokovovým plášťom. Odvtedy nebola výroba elektronáradia nikdy prerušená a naopak sa významne rozširovala. Generácie robotníkov a technikov tak zdieľali svoje skúsenosti a vytvárali originálne riešenia, z ktorých mnohé sú v pôvodnom českom elektrickom náradí NAREX používané dodnes. V súčasnosti je NAREX súčasťou spoločnosti TTS Tooltechnic Systems AG & Co., ktorá sídli v nemeckom Wendlingene a ktorého značka FESTOOL sa pýši úspešnou 90-ročnou históriou výroby elektrického náradia. Aj preto zostáva značka NAREX aj naďalej zárukou kvalitného a spoľahlivého elektronáradia, ktoré je schopné vyhovieť náročným požiadavkám remeselníkov a priemyselnej výroby.

Nespočetné hodiny so zákazníkmi dávajú technikom a obchodníkom značky NAREX možnosť spoznať a pochopiť ich skutočné potreby a požiadavky. Značka sa dlhodobo zameriava na profesionálnych zákazníkov opracovávajúcich kov a realizujúcich montážne práce, medzi ďalších zákazníkov sa však radí aj domáci užívatelia a remeselníci pracujúci s drevom a ďalšími stavebnými materiálmi. Svoju kvalitu NAREX potvrdzuje taktiež aj schopnosťou rýchlej a kvalitnej distribúcie tovaru alebo opravy zákazníkovi, realizovanej rozsiahlou sieťou zmluvných predajcov a servisných miest.